ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗ

Προσφέρουμε την κατάλληλη καθοδήγηση σε κάθε πελάτη μας ώστε να επιλέξει την αρτιότερη λύση για τον χώρο του, αισθητικά και λειτουργικά.

ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Με αμεσότητα και σεβασμό απέναντι σε κάθε έργο επιλέγουμε κορυφαία υλικά και εξειδικευμένους συνεργάτες ώστε η ομάδα μας να σας παρέχει το καλύτερο αποτέλεσμα για κάθε ανακαίνιση, κατασκευή, ή ανακατασκευή.  

Το γραφείο και το σπίτι είναι οι χώροι που μας προσφέρουν σιγουριά, άνεση και ασφάλεια, πρέπει να είναι λειτουργικοί και να ταιριάζουν αρμονικά με όσα μας αρέσουν να είναι μέρος της καθημερινότητας μας. Στην ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗ θα φτιάξουμε τον χώρο που ονειρεύεστε.

sintexniki102
ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗ ανακαινισεις

Η νέα εικόνα της παλιάς σας μονοκατοικίας στην Αθήνα

Αναλαμβάνουμε κάθε εργασία ανακαίνισης στην Αθήνα με στόχο κάθε φορά το αρτιότερο αποτέλεσμα και τον απόλυτα ικανοποιημένο πελάτη. Με την εμπειρία μας αναγνωρίζουμε τις ανάγκες του σπιτιού και του επαγγελματικού σας χώρου και σας καθοδηγούμε στις καλύτερες και οικονομικότερες λύσεις.

ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Ένα νέο σπίτι, λειτουργικό, υωηλής αισθητικής και φιλικό προς το περιβάλλον είναι το αποτέλεσμα κάθε ανακαίνισης από την εταιρεία μας. Στην ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗ για στο σπίτι των ονείρων σας!

Σε κάθε έργο και για κάθε πελάτη η συνέπεια και το άρτιο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την εμπειρία και την τεχνογνωσία των συνεργατών μας αλλά και την υχηλή ποιότητα υλικών, το αποτέλεσμα ξεπερνάει τις προσδοκίες σας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΥΨΗΛΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ 20190921 201446 Compressed 1 1

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ

Καλέστε μας για μία εκτίμηση, πρόταση και προσφορά στα μέτρα σας.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ 525134dbd71551e7c95a91a921c8c0d9

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Κάθε επιλογή σας μπορεί να έχει την καλύτερη προσέγγιση στην καλύτερη τιμή.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ 20190921 201446 Compressed 1 1

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Είμαστε δίπλα σας από την πρώτη στιγμή, με λύσεις σε κάθε έργο μικρό ή μεγάλο.

Τι μου προσφέρετε ;

Σε τι εξυπηρετούν οι συνεργάτες σας ;

Με μία μεγάλη ομάδα συνεργατών από την σύλληψη της ιδέας έως την αποπεράτωση κάθε λεπτομέρειας σας παρέχουμε κάθε υπηρεσία. Από τον διακοσμητή, τον τεχνικό, τον μηχανικό, και κάθε είδους τεχνίτη κάθε επιλογή σας θα είναι μία ολοκληρωμένη πρόταση με άρτιο αποτέλεσμα.

Τί είδους έργα αναλαμβάνετε ;

Ανακαινίσεις κάθε είδους, καταστήματα, γραφεία, κατοικίες, κατασκευές, μικροεπεμβάσεις, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, μελέτη χώρου στην Αθήνα