ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Μεγάλη ποικιλία σε άριστης ποιότητας είδη υγιεινής από τις μεγαλύτερες Ευρωπαικές εταιρείες, σε προνομιακές τιμές με κάθε ανακαίνιση κατοικίας στην Αθήνα από την ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗ.

ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

Μία ανακαίνιση μπάνιου μπορεί να ξεκινήσει με μία μελέτη του χώρου του ντουζ, ίσως υπάρχει η δυνατότητα ή η επιθυμία εγκατάστασης μπανιέρας. Αντικατάσταση των επίπλων του μπάνιου, των μπαταριών των ειδών υγεινής ή ολική αλλαγή αυτών. Οι συνεργάτες μας, μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ευρώπης σε είδη υγιεινής διαθέτουν την μεγαλύτερη ποικιλία και άριστη ποιότητα.  Με την ανακαίνιση του μπάνιου σας πάντα με στόχο την λειτουργικότητα αλλά και το αισθητικό αποτέλεσμα θα βελτιωθεί σημαντικά η ποιότητα της καθημερινής σας ζωής.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Για μία επιτυχημένη ανακαίνιση μπάνιου η βασική μέριμνα είναι οι ανάγκες των ανθρώπων που θα το χρησιμοποιούν καθημερινά. Η τοποθέτηση πλακιδίων είναι το επόμενο σημαντικό βήμα αν επιλεγούν πλακάκια. Τα είδη υγιεινής η θέρμανση του και ο φωτισμός είναι επίσης τα στοιχεία στα οποία θα πρέπει να δωθεί ιδιαίτερη έμφαση.

Η αλλαγή παλαιών σωληνώσεων ενδείκνυται σε κάθε περίπτωση ειδικά εάν αυτές είναι πολύ παλιές. Έχετε πάντα υπόψιν πως για ένα μικρό μπάνιο η ανάγκη του φυσικού φωτός είναι μεγάλη, με την σωστή φωτεινότητα ένας χώρος δημιουργείται η ψευδαίσθηση μεγαλύτερης επιφάνειας.

Τέλος η μόνωση των τοίχων του μπάνιου είναι μια πολύ καλή επιλογή μιας και  χώρος έχει μόνιμα προδιάθεση στην υγρασία. Η ποιότητα των ειδών υγιεινής που θα τοποθετήσετε ενισχύει το αποτέλεσμα.

ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η εγκατάσταση ειδών υγιεινής από τους τεχνικούς της ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗΣ είναι εγγύηση ποιότητας

Τί είναι o αντιμουχλικός στόκος ;

Ανακαινίζοντας το μπάνιο σας με πλακάκια πρέπει να χρησιμοποιήσετε οπωσδήποτε αντιμουχλικό στόκο ώστε να αποφευχθεί η δημιουργία μούχλας λόγω της υγρασίας. Με την πάροδο του χρόνου,  στα σημεία ανάμεσα στα πλακάκια που βρέχονται συνεχώς δημιουργείται μούχλα. Ο παλαιού τύπου στόκος δημιουργεί τους μύκητες της μούχλας με αποτέλεσμα να μαυρίζει. 

 

Σε ποιά σημεία είναι απαραίτητος ο στόκος ;

Τα σημεία που είναι απόλυτα αναγκαία η χρήση του αντιμουχλικού στόκου είναι περιμετρικά της μπανιέρας και του νιπτήρα αλλά και γύρω από το ντουζ.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ & ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ