ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Viber 2022 02 08 12 41 24 583 930x620
Gallery

Αναικαινιση gold

Στο παρακάτω διαμέρισμα, έγινε ριζική ανακαίνιση, και χρησιμοποιήθηκαν α’ ποιότητας υλικά και προϊόντα.

Παρακάτω υπάρχουν λεπτομερώς οι εργασίες, καθώς και φωτογραφίες που παρουσιάζουν την διαδοχή των εργασιών.

Δάπεδο:
Στο δάπεδο όλου το διαμερίσματος επικράτησε το παρκέ. Κάποια σημεία διατηρήθηκαν (αφού πρώτα στοκαρίστηκαν και γυαλίστηκαν), ενώ σε κάποια άλλα σημεία προστέθηκε νέο παρκέ για συμπλήρωση. Επίσης σε κάποια σημεία του δαπέδου, έγιναν κοψίματα ώστε να τοποθετηθούν πρίζες, οι οποίες καλύπτονται με πορτάκι παρκέ.

Οροφές και τοιχοποιία:
Έγινε εκ νέου διαμερισματοποίηση του χώρου, με τοποθέτηση τσιμεντοσανίδας και μόνωσης πετροβάμβακα. Επίσης τοποθετήθηκαν γυψοσανίδες στις οροφές, για την δημιουργία κρυφού φωτισμού και την τοποθέτηση σπότ.

Ενεργειακό τζάκι:
Τοποθετήθηκε νέο ενεργειακό τζάκι, στο οποίο δημιουργήθηκε πλαίσιο με γυψοσανίδα (παραπάνω υπάρχουν φωτογραφίες με τα βήματα). Η καμινάδα του τζακιού επενδύθηκε με πυράντοχη γυψοσανίδα. Τέλος, σε όλη την κατασκευή τοποθετήθηκαν μαρμάρινα πλακίδια, με ενιαίο αποτέλεσμα.

Πλακίδια:
Πέρα από το τζάκι, μαρμάρινα πλακίδια τοποθετήθηκαν επίσης στον πάγκο και στην πλάτη της κουζίνας, καθώς και στα έπιπλα των νιπτήρων των μπάνιων.

Master Υπνοδωμάτιο:
Στο master υ/δ, έγινε μια τεχνοτροπία, τοποθετώντας την μπανιέρα στην μέση του δωματίου. Για να μην δημιουργηθούν εργασίες. Κάτω από το παρκέ τοποθετήθηκε υγρομόνωση και στο άνοιγμα που τοποθετήθηκε η μπανιέρα, έγινε η τοποθέτηση ενός μεγάλου πλακιδίου, με γύρω γύρω βότσαλο και κρυφό φωτισμό.