ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Υψηλή ποιότητα υλικών και εργασίας από την ομάδα της ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗΣ σε οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία που θα μας αναθέσετε, σε κάθε ανακαίνιση κατοικίας στην Αθήνα.

ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗ

ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Αναλαμβάνουμε σε συνδυασμό με την ανακαίνιση της κατοικίας σας, ή και μεμονωμένα, κάθε είδους ξυλουργική εργασία στα μέτρα σας. Το συνεργείο μας σας επισκέπτεται και μετά από λεπτομερή καταγραφή των επιθυμιών και των αναγκών του χώρου, σας ενημερώνει για όλες τις επιλογές που είναι στην διάθεση σας, από την ποιότητα ξύλου, το χρώμα, το σχέδιο, έως και την τοποθέτηση. Το άριστο αποτέλεσμα είναι ο στόχος μας, και αυτό πετυχαίνουμε.

ΠΟΡΤΕΣ, ΠΑΡΑΘΥΡΑ, ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

ΑΡΙΣΤΟΣ ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Ξεκινώντας με την επιλογή των υλικών και τον σχεδιασμό κάθε ξυλουργικής επέμβασης στον χώρο σας, έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ έτοιμων προιόντων φουρνιστής ξυλείας, πόρτες εωστερικές από laminate, άβαφες ή λουστραριστές, αντίστοιχα κουζίνες και ντουλάπες. Η μεγάλη ποικιλία σας δίνει απεριόριστες δυνατότητες και σε έτοιμα αλλά και σε κατά παραγγελία προιόντα.

ΕΠΙΠΛΑ & ΞΥΛΙΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Η ομάδα της ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗΣ σας προτείνει μοναδικές ξυλουργκές κατασκευές άριστης ποιότητας με αποτελέσματα υψηλής αισθητικής

Πώς θα επιλέξω το κατάλληλο ξύλο ;

Οι βασικοί παράγοντες επιλέγοντας την ποιότητα ενός ξύλου αφορούν την χώρα προέλευσης, το είδος και την χρήση για την οποία προορίζεται και τέλος το κόστος αγοράς του που έχει σχέση με τον προυπολογισμό που έχουμε υπολογίσει να διαθέσουμε. Τα πιό δημοφιλή ξύλα για έπιπλα, παράθυρα και πόρτες για διαφορετικούς λόγους το καθένα είναι οι ακόλουθες :

Η οξιά ένα βαρύ, σκληρό, δυνατό, ελαστικό και βαρύ ξύλο από τον κορμό του δέντρου. Οποιαδήποτε κατασκευή από οξιά μπορεί να βαφεί εύκολα και να γυαλιστεί, δίνοντας πάντα την φυσική αίσθηση.

Η καρυδιά με το υπέροχο σκούρο καφέ της ξύλο είναι  ένα από τα καλύτερα είδη ξύλου για έπιπλα. Είναι δεκτικό στην επεξεργασία και έχει άριστη ποιότητα, ανθεκτικό και σκληρό χωρίς όμως να έχει υπερβολικό βάρος. Ιδανικό για τραπέζια.

Το ξύλο της κερασιάς είναι πάντα μιά επιλογή υψηλής αισθητική διαθέτει ποικίλες φυσικές αποχρώσεις με διακυμάνσεις από το σκούρο κόκκινο έως το σκούρο καφέ. Είναι ανθεκτικό στην υγρασία, σκληρό ξύλο και δεν λεκιάζει εύκολα.

Tέλος ένα ξύλο που χρησιμοποιείται ευρέως στην κατασκευή επίπλων είναι η δρύς. Μπορείτε να την βρείτε  σε δύο ποικιλίες, η κόκκινη ποικιλία που είναι γνωστή και ως μαύρη δρυς και η λευκή. Ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό ξύλο, σκηρό και βαρύ. Με ιδιαίτερα νερά ιδανικό για τραπεζαρίες, ντουλάπια.

ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ-ΡΑΝΤΕΒΟΥ