ΠΛΑΚΙΔΙΑ

Τοποθέτηση πλακιδίων σε κάθε χώρο του σπιτιού σας με την εγγύηση των καταρτισμένων και έμπειρων συνεργατών της  ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗΣ.

ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Ανακαινίζοντας το σπίτι σας η επιλογή πλακιδίων θα πρέπει να έχει σχέση πάντα με το κάθε δωμάτιο, την χρήση του και το στυλ.

Κάθε χώρος εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες και διαφορετικούς ανθρώπους, προσαρμόστε την επιλογή σας σε αρμονία με τις υπόλοιπες αλλαγές. Με την τοποθέτηση πλακιδίων, η ομάδα των τεχνικών μας, αναλύει τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της κάθε επιλογής.

ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Επιλέγοντας πλακίδια για τους χώρους του μπάνιου και της κουζίνας πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στον συνδυασμό των υλικών. Σε μία κουζίνα μπορείτε να επιλέξετε πλακάκια για το πάτωμα αλλά και τους τοίχους. Ένα μοτίβο ενιαίο σε ”ήσυχα” χρώματα με μικρές εναλλαγές στον ίδιο τόσο θα δημιουργήσει ένα ευχάριστο περιβάλλον. Στο μπάνιο η επιλογή πλακιδίων σε ολόκληρο τον χώρο είναι μια προτεινόμενη επιλογή. 

Τα σχέδια που θα επιλέξετε σκεφτείτε αν θα σας αρέσουν για αρκετά χρόνια μετά, αν εκφράζουν την αισθητική σας. Η επιλογή πλακιδίων μαρμάρου δίνει μιά αίσθηση πολυτέλειας και έχετε πολλές επιλογές σχεδίων. Έχουν υψηλό κόστος αλλά το αποτέλεσμα δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ.

Μπορείτε να συμβουλευτείτε την ομάδα της έμπειρης ομάδας της ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗΣ σε κάθε περίπτωση. Τέλος για την διακόσμηση του μπάνιου υπάρχει και το μωσαικό μια διαδικασία χρονοβόρα που επίσης απαιτεί μεγάλη πείρα για να έχετε ένα άριστο αποτέλεσμα. Μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια, για ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής στο μπάνιο σας.

ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗ ΠΛΑΚΑΚΙΑ

Τα παλκίδια δαπέδου αποτελούνται από άργιλο ενιχυμένο με πρόσθετες φυσικές ή χημικές ουσίες. Αναμιγνύοντας τις πρώτες ύλες το προιόν περνάει στην πρέσα, στο στάδιο της πίεσης, παίρνοντας το σωστό σχήμα αλλά και τις απαραίτητες αντοχές. Το τελευταίο στάδιο είναι η υάλωση που γίνεται σε κλίβανο όπου και επικαλύπτονται με ρευστό γυαλί. Πριν φτάσουν στον αγοραστή επιλέγονται σε τρείς κατηγορίες ανάλογα με το ποιοτικό αποτέλεσμα.

Τι σημαίνει πλακάκια διαλογής ;

Τα πλακάκια μόλις βγούν από τον κλίβανο επιλέγονται σε τρείς κατηγορίες/διαλογής. Αυτά της Α διαλογής είναι τα άριστης ποιότητας. Δεν έχουν κανένα ελλάτωμα ή και είναι σωστά ψημένα. Τα χρώματα σε όλη την παλέτα παραλαβής είναι ίδια καθώς και τα μήκη τους  (κάλυμπρα). Τα πλακάκια της Β
διαλογής σημαίνει πως  έχουν μικρά ελαττώματα, κυρίως ως προς τον τόνο του χρώματος, στην επιφάνεια τους αλλά και στα κάλυμπρα. Τα ελλατώματα της επιφάνειας στην Β διαλογή πλακιδίων δεν είναι ορατά όταν κοιτάζει κανείς το πλακάκι από μία απόσταση 1,50 – 2,00 μέτρα.

Πλακάκια Γ διαλογής

Στην Γ διαλογή, τα πλακάκια έχουν επιπρόσθετα  ελαττώματα, ορατά σημάδια στην επιφάνεια, κάποια μπορεί να έχουν παραμορφωθεί στο ψήσιμο υπάρχουν χρωματικές διαφορές, αλλά και διαφορά στα μήκη.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ