ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Σε συνεργασία με τους κορυφαίους κατασκευαστές στην Ευρώπη χρησιμοποιούμε σε κάθε ανακαίνιση πόρτες ασφαλείας άριστης ποιότητας με εγγύηση ετών από την ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗ.

ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Πριν επιλέξετε μια θωρακισμένη πόρτα καλό είναι να γνωρίζεται πως ιδαίτερα σημαντικό χαρακτηριστικό της ποιότητας της είναι η πιστοποίηση αντιδιάρρηξης. Η πιστοποίηση αντιδιάρρηξης κατηγοριοποιείται σε κλάσεις από 1 έως 6. Όσο μεγαλύτερος ο βαθμός τόσο πιο ασφαλής είναι βάσει διεθνών προτύπων. Επίσης απαραίτητες πιστοποιήσεις είναι αυτές της ηχομόνωσης και θερμομόνωσης. Η ομάδα της ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗΣ θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την καταλληλότερη πόρτα ασφαλείας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο κατά την επιλογή μιας πόρτας ασφαλείας είναι ο τύπος θωράκισης που διαθέτει. Υπάρχουν 2 τύποι θωράκισης: η μονή θωράκιση και η διπλή θωράκιση. Η μονή θωράκιση μιας πόρτας ασφαλείας συχνά αποτελείται από μια μονοκόμματη σκάφη που βρίσκεται στην εξωτερική πλευρά πόρτας και από 1 έως 3 νεύρα τα οποία βρίσκονται στην εσωτερική πλευρά πόρτας. Η διπλή θωράκιση από την άλλη, διαθέτει και αυτή μια μονοκόμματη σκάφη στην εξωτερική πλευρά της πόρτας και 3  ή και περισσότερα νεύρα στο εσωτερικό της μέρος, θερμομόνωση η οποία χρήζει ώς φιλική προς το περιβάλλον, ηχομόνωση και τέλος εσωτερικά της πόρτας ένα πρόσθετο μονοκόμματο φύλλο μετάλλου. Αποτέλεσμα λοιπόν της μεγαλύτερης θωράκησης είναι η μεγαλύτερη ασφάλεια.

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Ο τύπος κλειδαριάς της πόρτας ασφαλείας που θα επιλέξετε με την πόρτα ασφαλείας είναι εξίσου σημαντικός με τον τύπο θωράκισης της πόρτας.

Ποιό είναι το κόστος μιας πόρτας ασφαλείας ;

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία τιμών ανάλογα με τις ανάγκες, τον χώρο και τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε, οι τιμές ξεκινάνε από τα 500,00 ευρώ και μπορούν να φτάσουν και τις 3.000, 00 ευρώ.

Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ απλής πόρτας και πόρτας ασφαλείας ;

Οι απλές πόρτες που επικρατούσαν σε χρήση έως τα τέλη της δεκατίας 1990, δεν παρήχαν κανενός είδους ασφάλεια αλλά ούτε και θερμομόνωση και ηχομόνωση που προσφέρει στην κατοικία μία πόρτα ασφαλείας.

ΠΟΡΤΕΣ ΑΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ