ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Επέλεξε την ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗ για την μόνωση της κατοικίας κατά την ανακαίνιση της. Με την σωστή μόνωση θα αλλάξει η ποιότητα της καθημερινότητας σας, η υψηλή τεχνική κατάρτιση του συνεργείου μας θα σας προσφέρει το ιδανικό αποτέλεσμα.

ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ & ΜΟΝΩΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Ο καταλληλότερος για να εκτιμήσει τις ανάγκες μόνωσης και τα ευπαθή σημεία μιας κατοικίας είναι ο τεχνικός, μόνο αυτός μπορεί να δώσει ακριβή στοιχεία για τον τρόπο και τα υλικά που πρέπει να χρησιμοποιηθούν. Στην πρώτη συνάντηση σας ο τεχνικός μας θα είναι στον χώρο σας με την ομάδα της ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗΣ για μια ολοκληρωμένη εκτίμηση δωρεάν.

επιλεξτε το καλυτερο

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΩΝ & ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Επιλέγοντας μόνωση διαλέξτε πάντα το κορυφαίο προιόν, σε αυτή την περίπτωση μην υπολογίσετε το κόστος, ζητήστε μία καλύτερη τιμή στην ακριβή επιλογή γιατί σίγουρα η φθηνή θα έχει και προβληματικά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στεγανοποίηση, αποστράγγιση, θερμομόνωση και το σπίτι σας θα αλλάξει συμπεριφορά και χαρακτήρα σε κάθε εποχή,  προσφέροντας σας ιδανικές συνθήκες διαβίωσης.

Tί είναι η στεγανοποίηση ;

Προστατεύοντας τις κατασκευές σας από την υγρασία επιλέγουμε μία ασειρά από εργασίες, αυτές ονομάζονται στεγανοποίηση. Σε κάθε περίπτωση αναλογα με το που μπορεί να παρουσιατεί υγρασία/νερό  αναλόγως επεμβαίνουμε με το κατάλληλο προϊόν. Η στεγανοποίηση γίνεται με υλικά που βρίσκονται σε μορφή μεμβράνης, σε ρευστή κατάσταση ή σε μορφή σκόνης που αναμιγνύεται με νερό ή ρητίνες.Η υγρασία μπορεί να παρουσιαστεί σε τοίχους, μπαλκόνια, ταράτσες, υπόγεια και δεξαμενές.

 

Με πιστοποιησεις για καθε εργασια μας

ΚΛΕΙΣΤΕ-ΡΑΝΤΕΒΟΥ