ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Από την ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗ στο σπίτι των ονείρων σας με κουφώματα αλουμινίου από τις κορυφαίες Ευρωπαικές εταιρείες.

ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Ξεκινάμε συνήθως την επιλογή κουφωμάτων με βασικό στοιχείο το κόστος τους. Τα ενεργειακά κουφώματα σαφώς είναι η καλύτερη επιλογή και συχνά μπορούμε να τα βρούμε σε πιό οικονομικές τιμές από την τρέχουσα τιμή τους όμως ακόμη και αν καταφέρουμε να τα αγοράσουμε ποτέ το αποτέλεσμα δεν θα είναι άρτιο αν το συνεργείο που θα αναλάβει την τοποθέτηση δεν είναι έμπειρο και ικανό. Στην ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗ μετά από αμέτρητες τοποθετήσεις κουφωμάτων αλουμινίου η εργασία μας είναι εγγύηση κορυφαίας ποιότητας.

ΠΟΡΤΕΣ - ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η κατοικία μας αλλά και ο χώρος εργασίας μας πρέπει να είναι λειτουργικός, να μας παρέχει την σωστή θερμοκρασία κάθε εποχή, να είναι φιλικός προς το περιβάλλον, να προσφέρει ηχομόνωση και να ικανοποιεί την αισθητική μας. Τα κουφώματα σε κάθε χώρο είναι ένα από τα σημαντικότερα δομικά στοιχεία και είναι σε συνεχή καθημερινή χρήση. Συνήθως τοποθετούνται στο τέλος των εργασιών μιας ανακαίνισης η κατασκευής, αυτό κάποιες φορές μπορεί να σημαίνει πως δεν έχουμε πλέον αρκετά χρήματα να ξοδέψουμε, όμως είναι σημαντικό να επιλέξουμε ποιοτικά συστήματα αλουμινίου για όλους τους παραπάνω λόγους. Μαζί με το συνεργείο της ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗΣ θα επιλέξετε τα καταλληλότερα κουφώματα αλουμινίου για τις ανάγκες σας.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

Επιλέγουμε τις καλύτερες Ευρωπαικές εταιρείες κουφωμάτων για κάθε πελάτη μας

Πόσα είδη κουφωμάτων υπάρχουν;

Μπορούμε να χωρίσουμε τα κουφώματα σε δύο κατηγορίες με 2 υποκατηγορίες η κάθε μία. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι δύο υποκατηγορίες που είναι : Α. Ανοιγόμενα κουφώματα και Β. Συρόμενα κουφώματα. Η βασική τους διαφορά είναι η στεγάνωση η οποία στα ανοιγόμενα κουφώματα  στηρίζεται σε μηχανισμούς ανάκλισης, περιμετρικούς μηχανισμούς και κλειδώματα και σε λάστιχα από EPDM. Η στεγάνωση των συρόμενων κουφωμάτων βασίζεται σε βουρτσάκια γνωστά ώς τσιμούχες. 

Ποιές είναι οι υποκατηγορίες ;

Oι δύο υποκατηγορίες της δεύτερης κατηγορίας είναι Α. Θερμομονωτικά κουφώματα και Β. Ψυχρά κουφώματα. Τα 
θερμομονωτικά κουφώματα είναι σαφώς η καλύτερη επιλογή μιας και σε συνδυασμό με τη μόνωση της τοιχοποιίας αλλά και την τοποθέτηση διπλών τζαμιών συμβάλλουν σε μέγιστο βαθμό στην ενεργειακή απόδοση του κτιρίου. Τα ψυχρά κουφώματα από την άλλη πλευρά, δεν μονώνουν το Profil του αλουμινίου με αποτέλεσμα να έχουμε πολλές απώλειες.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΕ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ