ΞΗΡΑ ΔΟΜΗΣΗ

Μία από τις σύγχρονες εφραμογές δόμησης, η ξηρά δόμηση, ένας τρόπος ανακαίνισης βιομηχανικά συστηματοποιημένος και οικολογικός.

ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΕ ΞΗΡΑ ΔΟΜΗΣΗ

Η ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗ με τα εξειδικευμένα συνεργεία της εφαρμόζει την ευρέως διαδεδομένη ξηρά δόμηση, την χρήση δηλαδή ξηρών υλικών,  ( μερικά από αυτά είναι ο μεταλλικός σκελετός, οι γυψοσανίδες και οι τσιμεντοσανίδες ) σε κάθε ανακαίνιση όπου αυτή χρήζει απαραίτητη για το έργο. Ο σύγχρονος αυτός τρόπος δόμησης είναι φιλικός προς το περιβάλλον και βελτιώνει την αντισεισμική συμπεριφορά του κτιρίου.

ΥΛΙΚΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Αναρωτιέστε για ποιο λόγο να επιλέξετε την εφαρμογή της ξηράς δόμησης στον χώρο σας, σας απαντάμε με μία σειρά από πλεονεκτήματα που πιθανόν θα σας δώσουν την λύση. Η ξηρά δόμηση δίνει την δυνατότητα εύκολων ανακατασκευών κάθε φορά που αυτό είναι επιθυμητό ή αναγκαίο. Διευκολύνει την εγκατάσταση καλωδίων, σωληνών, αεραγωγών και μειώνει τον χρόνο παράδοσης του έργου. Είναι αντισεισμική, θερμομονωτική, προστατεύει από τυχόν φωτιά, και παρέχει την τέλεια ηχομόνωση. ο χώρος κατά την διάρκεια της ανακαίνισης είναι καθαρός μιας και δεν γκρεμίζουμε, ούτε χτίζουμε ( λάσπες, μπάζα, κ.α ). Είναι άνετη η επισκεψιμότητα των ιδιοκτητών και ιδιαίτερα σημαντικό το αποτέλεσμα της χρήσης ξηράς δόμησης παρέχει με υλικά φιλικά προς τον άνθρωπο ένα βιοκλιματικό περιβάλλον.

 

ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Κάθε έργο μας είναι αποτέλεσμα πολύχρονης εμπειρίας, τεχνογνωσίας, ποιότητας υλικών και σεβασμού προς τον πελάτη

Πως κατασκευάζεται η ξηρά δόμηση ;

Στην Αμερική το 1950 ξεκίνησε η εφραρμογή της ξηράς δόμησης και έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής σαν τρόπος κατασκευής των κτιρίων. Έφτασε στην Ελλάδα την δεκαετία του 1990 και πλέον σήμερα εφαρμόζεται λόγω των πλεονεκτημάτων που προσφέρει, παντού.  Σε κάθε περίπτωση εφαρμογής της ξηράς δόμησης είναι απαραίτητη η κατασκευή ενός μεταλλικού σκελετού, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο ευελιξία στην διαμόρφωση των χώρων, ταχύτητα στην τοποθέτηση και ευκολία για κάθε ηλεκτρολογική παροχή και υδραυλική καθώς και αγωγών κλιματισμού και αερισμού. 

Από τι φτιάχνεται ο σκελετός ;

Η γαλβανισμένη λαμαρίνα, από την οποία φτιάχνεται συνήθως ο σκελετός επενδύεται με προκατασκευασμένα στοιχεία  όπως γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες, & ορυκτές ίνες, τα οποία μετά την απαραίτητη και κατάλληλη ανάλογα με την περίπτωση  και αρμολόγηση και φινίρισμα, προσφέρουν την τελική επιφάνεια, λεία και έτοιμη για κάθε χρήση.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ