ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ

Οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις κατά την ανακαίνσιη της κατοικίας σας πρέπει να γίνονται από επαγγελματία τεχνικό, αυτόν που θα βρείτε στην ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗ.

ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ

Οι έμπειροι πιστοποιημένεοι τεχνικοί της εταιρείας μας θα σας δώσουν τις καλύτερες λύσεις για τον φωτισμό της κατοικίας σας. ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗ για μία μελέτη με εγγυημένες λύσεις και μία ηλεκτρολογική εγκατάσταση, ασφαλή, ποιοτική και οικονομική.

ΦΩΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Είναι ευρύ το φάσμα ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και συστημάτων αυτοματισμού  που προσφέρει σαν υπηρεσία η εξειδικευμένη ηλεκτρολογική ομάδα της ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗΣ.  Αναλαμβάνουμε  κάθε είδους ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και έργα για κατοικίες, καταστήματα, γραφεία, καθώς και αναβαθμίσεις στους σε κάθε ανακαίνιση. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε περιλαμβάνουν :

Μελέτη και επίβλεψη ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Κατασκευή και τοποθέτηση ηλεκτρικών πινάκων ισχύος.

Επισκευή και συντήρηση ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και ηλεκτρικών συσκευών.

Κατασκευή και εγκατάσταση συστημάτων αυτοματισμού.

Tοποθέτηση καλωδιώσεων και εγκατάσταση δικτύων τηλεφωνίας και internet. 

Όλα με την χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και με εγγύηση εργασίας.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΡΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Στόχος μας σε κάθε εργασία άσχετα από το μέγεθος της, είναι το άριστο αποτέλεσμα, οι εκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες είναι η καλύτερη ανταμοιβή μας.

Ποιός είναι ο κατάλληλος τεχνικός ;

Ο πιστοποιημένος ηλεκτρολόγος που θα απαντήσει σε κάθε ερώτηση σας και θα γνωρίζει να σας εξηγήσει με κάθε λεπτομέρεια την εργασία που χρειάζεται. Αυτός που θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια και θα έχει την κατάλληλη εμπειρία να βρεί λύση σε κάθε ανάγκη της κατοικίας σας, αυτός είναι ο κατάλληλος και θα τον βρείτε στην ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗ, συνεργάτες μας οι κορυφαίοι τεχνικοί.

Η σωστή τοποθέτηση

Είναι ιδιαίτερα σημαντικός ο τρόπος που θα τοποθετηθούν οι καλωδιώσεις και οι πρίζες  στον χώρο σας σε σχέση με τις ανάγκες σας. Η καθημερινή χρήση των ηλεκτρικών συσκευών είναι απαραίτητη, από το μαγείρεμα, την συντήρηση λαχανικών και τροφίμων, τον κλιματισμό, την διαδυκτική εργασία, αλλά και την ασφάλεια του σπιτιού.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ