ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

Νέες Υδραυλικές εγκαταστάσεις σε κάθε ανακαίνηση από την έμπειρη ομάδα της ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗΣ με πείρα ετών και την εγγύηση ποιότητας.

ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗ

ΝΕΕΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ

Οι νέες Υδραυλικές εγκαταστάσεις συνήθως αφορούν εγκατάσταση σωληνώσεων για ύδρευση, αποχέτευση, θέρμανση, υδροροές.

Είτε αφορούν βλάβη, είτε ανακαίνιση, οι Υδραυλικές εγκαταστάσεις από την εξειδικευμένη ομάδα της ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗΣ παρέχουν αποτέλεσμα άριστης ποιότητας στις καλύτερες πάντα τιμές της αγοράς.

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Αποχέτευση, Θέρμανση, Ηλιακά Συστήματα, Ύδρευση, Είδη Υγιεινής, Κλιματισμός & Φυσικό Αέριο είναι οι εφαρμογές σε σωληνώσεις, της ομάδας των τεχνικών υδραυλικών μας. Για κάθε ανάγκη σε περίπτωση βλάβης ή/και ανακαίνισης παρέχουμε άριστη ποιότητα σε εγκατάσταση σωληνώσεων στην Αθήνα. Επισκευάζουμε, αντικαθιστούμε και κατασκευάζουμε δίκτυα κεντρικής αποχέτευσης από κάθετες στήλες σε φωταγωγούς και ακάλυπτους χώρους.  Μπορούμε να αντικαταστήσουμε παλιές αποχετεύσεις και σιφώνια στην κουζίνα και το μπάνιο σας, με άριστα υλικά, χωρίς ζημίες και σε εξαιρετικές τιμές. Αντικατάσταση και επισκευή υδροροής, αντλιών λυμάτων και ομβρίων.

 

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 

Τι είναι σημαντικό κατά τις Υδραυλικές εγκαταστάσεις ;

Κατά την εγκατάσταση νέων υδραυλικών εγκαταστάσεων αλλά και την ανακαίνιση τους πολύ σημαντικός είναι ο τρόπος που θα γίνουν οι ενώσεις και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν. Το μυστικό είναι επίσης να επιλέξετε έμπειρο υδραυλικό με την κατάλληλη τεχνογνωσία. 

Σωληνώσεις

Να γνωρίζετε πως σε κάθε πριν σκεπαστούν οι σωληνώσεις θα πρέπει να γίνει έλεγχος και να δοκιμαστούν με κάθε τρόπο, αποκλείοντας οποιαδήποτε αστοχία.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ