H ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Με αμεσότητα, τεχνογνωσία και σεβασμό, κάνουμε πραγματικότητα τον χώρο που ονειρεύεστε.

ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Γιατί να ανακαινίσω τον χώρο μου ;

Το σπίτι σας χρειάζεται ανακαίνιση συχνά είτε λόγω παλαιότητας και λειτουργικών αναγκών, είτε επειδή θα θέλατε μια ανανέωση. Σε κάθε περίπτωση καλέστε μας και θα σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις, άμεσα, με σεβασμό στις ανάγκες σας, αποτελεσματικά με υλικά υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Ποιό θα είναι το κόστος μιας ανακαίνισης ;

Το κόστος μιας ανακαίνισης ποικίλει και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, ο σημαντικότερος οι δικές σας επιλογές υλικών, οικονομικά ή ακριβά. Επίσης αν η κλίμακα της ανακαίνισης είναι μεγάλη ή μικρή, μία τρέχουσα τιμή για να υπολογίσετε χοντρικά έναν προυπολογισμό είναι 100,00 ευρώ το το τμ. Καλέστε μας για να αξιολογήσουμε τις επεμβάσεις της ανακαίνισης σας.

Ποιά είναι η καλύτερη εποχή για ανακαίνιση ;

Οι προτεινόμενες εποχές για ανακαινίσεις είναι η  Άνοιξη το Καλοκαίρι καθώς και οι πρώτοι μήνες του Φθινοπώρου, η μέρα είναι μεγαλύτερη τα συνεργεία έχουν περισσότερο φυσικό φώς στην διάθεση τους, ο καιρός είναι ήπιος και όλα κυλούν πιό εύκολα με αποτέλεσμα οι εργασίες να γίνονται πιό γρήγορα και πιό σωστά.

Είναι απαραίτητη οικοδομική άδεια για την ανακαίνιση, αναλαμβάνετε εσείς ;

Στην περίπτωση που η ανακαίνιση αφορά μικροεπισκευές δεν χρειάζεται οικοδομική άδεια, είναι όμως απαραίτητη σύμφωνα με το άρθρο 48 του νέου νόμου 4178/2011 

και απαιτείται έκδοση εργασιών μικρής κλίμακας σε όλες τις περιπτώσεις ανακαινίσεων στις οποίες γίνεται τροποποίηση στο εσωτερικό της οικίας/γραφείου χωρίς να παρεμβαίνουμε  στην φέρουσα κατασκευή του κτιρίου, επίσης στην περίπτωση που θα χρησιμοποιηθούν σκαλωσιές. Η ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗ μπορεί να αναλάβει όλες τις διαδικασίες για την έκδοση οικοδομικών αδειών όπου αυτές χρειαστούν. 

Πρέπει να προσλάβω έμπειρο συνεργείο ;

Συχνά μοιάζουν δελεαστικές προσφορές εργασιών ανακαίνισης από τον κο Γιώργο που ξέρει καλά..ή τον κο Ηλία που είναι ξάδερφος της φίλης της αδερφής σας, αλλά σε κάθε περίπτωση ένα έμπειρο συνεργείο είναι εγγύηση για το αποτέλεσμα, την έγκαιρη παράδοση του έργου, την πείρα καθώς και τον σεβασμό στις απαιτήσεις σας. Δεν θέλετε σίγουρα να χάσετε και χρόνο αλλά και χρήμα σε λάθος συνεργασίες, επιλέξτε ένα συνεργείο που σας εμπνέει εμπιστοσύνη.

Μένω εκτός Αθηνών, μπορεί να ανακαινιστεί το σπίτι χωρίς την παρουσία μου ;
Είναι μία συνηθισμέη διαδικασία μιας και πολλοί πελάτες μας δεν μένουν στην ίδια περιοχή με αυτή του ακινήτου προς ανακαίνιση, φορές ούτε καν στην ίδια χώρα. Σε μια ανάλογη περίπτωση η διαδικασία πραγματοποιείται ώς εξής: Επίσκεψη στον χώρο σας και λεπτομερής καταγραφή των εργασιών που θέλετε να κάνετε. Σύνταξη της οικονομοτεχνικής μελέτης με κάθε στοιχείο και λεπτομέρεια του έργου και την τελική μορφή του σπιτιού σας. Στην πορεία των εργασιών θα λαμβάνετε φωτογραφίες και video από την ομάδα της ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗΣ για παν ενδεχόμενο αλλά και για την ομαλή εξέλιξη της ανακαίνισης.
Υπάρχει κόστος στην πρώτη ενημερωτική επίσκεψη ;

Καλέστε μας για μία άμεση επίσκεψη στον χώρο σας, σε περίπτωση που η ανακαίνιση αφορά απλά έναν χώρο, μία ή δύο ειδικότητες δεν υπάρχει καμμία χρέωση. Εάν αφορά σε ολική ανακαίνιση με υδραυλικά, ξυλουργικά, ηλεκτρολογικά η επίσκεψη ενός μηχανικού θα είναι απαραίτητη μιας και θα πρέπει να γίνει λεπτομερής καταγραφή των εργασιών καθώς και αυτοψία για να συνταχτεί η οικονομοτεχνική μελέτη. Στην πρόταση μας θα συμπεριλαμβάνονται και σχεδία κατόψεων καθώς και εναλλακτικές λύσεις για την καλύτερη ανακαίνιση που ταιριάζει στον χώρο και την τσέπη σας. Η ελάχιστη χρέωση σε αυτή την περίπτωση που είναι η μίθσθωση του μηχανικού είναι 35,00 ευρώ.

Καλέστε μας για ραντεβού

ΚΛΕΙΣΤΕ-ΡΑΝΤΕΒΟΥ