ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΟΥ

Η ομάδα της ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗΣ θα μεταβεί στον χώρο σας άμεσα για την εκτίμηση οποιουδήποτε προβλήματος τους τοίχους του σπιτιού σας και του επαγγελματικού σας χώρου, με την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας θα σας δώσουμε την καλύτερη λύση αποτελεσματικά σε πολύ καλές τιμές.

ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗ

ΤΟΙΧΟΙ ΜΕ ΡΩΓΜΕΣ

Συχνά, ειδικότερα στα σύγχρονα κτίρια κατασκευής 10ετίας και 20ετίας παρουσιάζονται ρωγμές, στην περίπτωση που αυτές οι ρωγμές είναι βαθύτερες του ενός εκατοστού και εμφανίζονται στις κολόνες πληρώσεως του κτιρίου αποτελούν κίνδυνο για την στατικότητα του. Καλέστε την ομάδα της ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗΣ και θα αξιολογήσουμε το πρόβλημα δίνοντας άμεση και αποτελεσματική λύση.

 

ΡΩΓΜΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗΣ

Το πρώτο που πρέπει να κάνετε στην περίπτωση που παρουσιαστούν ρωγμές στους τοίχους σας είναι η επιλογή εξειδικευμένου μηχανικού ο οποίος θα επιβλέψη την επισκευή σε συνεργασία με τον εργολάβο που θα φέρει εις πέρας την εργασία. Η διαδικασία συνήθως ξεκινάει με τον εντοπισμό της ζημιάς και το σκάψιμο των ρωγμών σε βάθος και το καθάρισμα τους. Τα υλικά που χρησιμοποιούν οι τεχνικοί μας είναι έτοιμα πιστοποιημένα κονιάματα και όχι αυτοσχέδιες λύσεις. Με σεβασμό προς τον πελάτη και την περιουσία του, με τεχνογνωσία και εμπειρία ολοκληρώνουμε με εγγύηση κάθε έργο μας.

 

Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗ

Πως θα επιλέξω το σωστό συνεργείο ;

Τα χαρακτηριστικά ενός συνεργείου που μπορείτε να εμπιστευτείτε σε μία επισκευή τοιχοποιίας του σπιτιού σας είναι τα ακόλουθα, δείγμα προηγουμένων εργασιών με παρόμοια προβλήματα. Πως αξιολογούνται από  παλαιότερους πελάτες. Πόσο έμπειροι είναι και τι εξειδίκευση έχουν και τέλος το σημαντικότερο η πρώτη σας συνάντηση, είναι σχεδόν πάντα ο τρόπος που θα σας προσεγγίσουν και όλα αυτά που θα σας πούν. 

Γιατί να επιλέξουμε την εταιρία σας ;

Στην ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗ επιλέγουμε κυρίως να ικανοποιήσουμε τον πελάτη όχι μόνο για μία φορά, θέλουμε να επιστρέψει, να μας συστήσει να μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από την ποιότητα και την αισθητική του αποτελέσματος.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΙΧΟΠΟΙΑ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ