ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΔΑΠΕΔΩΝ

Η επισκευή του δαπέδου σας θα γίνει άμεσα με το αρτιότερο αποτέλεσμα από την ομάδα της ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗΣ πάντα με υλικά υψηλής ποιότητας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ

Εάν είστε από τους τυχερούς που έχετε παλιά ξύλινα δάπεδα ποιότητας στο σπίτι σας μην ξεχνάτε πως χρειάζονται την φροντίδα σας. Ένα ξύλινο πάτωμα θα βελτιωθεί αμέσως, στην όψη με την κατάλληλη συντήρηση από το συνεργείο της ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗΣ και φυσικά το πιό σημαντικό θα προστατευτεί από την περαταίρω φθορά του χρόνου και της χρήσης.

ΔΑΠΕΔΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΩΝ & ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η συντήρηση ή επισκευή ενός ξύλινου πατώματος είναι καλό να γίνει από εξειδικευμένο συνεργείο το οποίο στην πρώτη του επίσκεψη θα εκτιμήσει το κόστος και τον χρόνο εργασίας.  Το κόστος ορίζεται από παράγοντες όπως: τα τετραγωνικά μέτρα, τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, και τον τρόπο διαδικασίας συντήρησης του  ξύλινου δαπέδου. Ο χρόνος που θα διαρκέσουν οι εργασίες συνδέεται άμεσα με τα τετραγωνικά της επιφάνειας, τον βαθμό στον οποίο έχει φθαρεί το πάτωμα, την εποχή που θα γίνει λόγω καιρικών συνθηκών και τέλος την εμπειρία κ& τεχνογνωσία του τεχνίτη. Υπολογίστε ανά τετραγωνικό μέτρο, ένα κόστος που κυμαίνεται από 6,00 έως 12,00 ευρώ ανάλογα με τις προαναφερόμενες λεπτομέρειες. Καλέστε μας και ο τεχνικός ξύλινων δαπέδων της ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗΣ θα είναι άμεσα στον χώρο σας για μία δωρεάν εκτίμηση.

ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΤΩΜΑ & ΒΕΡΝΙΚΙ

Φτάνοντας στο στάδιο κάλυψης του ξύλινου πατώματος έχουμε να επιλέξουμε το βερνίκι, η ομάδα τεχνικών της εταιρείας μας θα σας δώσει την λύση.

Τί βερνίκι να επιλέξω ;

Τα διαθέσιμα στην αγορά βερνίκια για την συντήρηση των ξύλινων δαπέδων είναι δύο, τα οικολογικά και αυτά των δύο συστατικών. Η πρώτη επιλογή δηλαδή τα οικολογικά βερνίκια είναι άοσμα και φιλικά απέναντι στον άνθρωπο και το περιβάλλον και είναι πιό έυκολη η εφαρμογή τους από τον τεχνίτη. Η βελούδινη υφή και φυσική αίσθηση που αφήνουν στο δάπεδο είναι πολύ ευάριστη και καθώς φιλτράρουν το φώς του ήλιου αναδεικνύεται το φυσικό χρώμα του ξύλου. Τα βερνίκια δύο συστατικών έχουν έντονη μυρωδιά μεν αλλά δημιουργούν μιά πιό ανθεκτική επιφάνεια λόγω σκληρότητας.

ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ-ΡΑΝΤΕΒΟΥ