Το χρώμα η βασική πηγή έμπνευσης, χαλάρωσης, δημιουργιότητας και καλαισθησίας ενός χώρου, η ομάδα της ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗΣ θα σας δώσει τις καλύτερες συμβουλές ανάλογα με τον χώρο σας και το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση.

ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ & ΧΡΩΜΑΤΑ

Ανάλογα με τις ανάγκες κάθε χώρου του σπιτίου σας, το χρώμα μπορεί να παίξει τον πιό σημαντικό ρόλο μαζί με το φώς, φυσικό και τεχνητό στο αποτέλεσμα. Ενισχύοντας αυτό που θέλουμε να τονίσουμε, την διάθεση που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε και φυσικά την χρήση που θα έχει. Επιλέξτε ανοιχτόχρωμη παλέτα σε μικρούς χώρους, δείτε την συνολική εικόνα της κατοικίας σας, τα έπιπλα που έχετε, τα υφασματα και μην επιλέξετε πολύ έντονα χρώματα, είναι σίγουρο πως σύντομα θα σας κουράσουν. Η εξειδικευμένη ομάδα της ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗΣ θα σας βοηθήσει στην επιλογή.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ένας γενικός κανόνας που καλό είναι ν’ακολουθούμε πάντα στην επιλογή χρωμάτων είναι η ισσοροπία, συνήθως εάν η επίπλωση και όλα τα στοιχεία του χώρου είναι έντονα οι τοίχοι να έχουν πιό ήπιο χρωματισμό και το αντίστροφο. Εάν ο χώρος είναι μικρός τα γήινα παλ και τα ψυχρά παλ χρώματα θα βοηθήσουν, διαλέγουμε το πολύ 3-4 χρώματα και ακολουθούμε αυτές τις αποχρώσεις για μεγαλύτερη αρμονία. Το λευκό χρώμα ίσως για πολλούς είναι αδιάφορο όμως συνδυάζοντας το με αποχρώσεις του γκρί αλλά και διάφορα άλλα στοιχεία στον χώρο μπορεί να απογειώσει το αισθητικό αποτέλεσμα. Αν πάλι θέλετε να τολμήσετε, κάντε το και στην πορεία εμπεμβαίνετε με μικρές αλλαγές.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ

Η τεχνογνωσία και η εμπειρία της ομάδας μας σας διευκολύνει την τυχόν δυσκολία στην επιλογή των χρωμάτων, μέσα από μία σειρά ερωτήσεων θα επιλέξουμε την παλέτα που αρμόζει στην αισθητική και στις ανάγκες του χώρου σας

Μπορώ να βάψω τους τοίχους με το αγαπημένο μου χρώμα ;

Εάν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το μαύρο ή το κόκκινο σίγουρα δεν θα είστε ποτέ ήρεμοι και ευδιάθετοι εάν χρησιμοποιήσετε αυτά τα δύο χρώματα στους τοίχους του σπιτιού σας. Προτιμήστε ανοιχτές αποχρώσεις ψυχρών χρωμάτων όπως γαλάζιο ή πράσινο για τα δωμάτια όπως η κρεβατοκάμαρα και θα έχετε τον πιό ήρεμο ύπνο.

Έχει σημασία η ποιότητα του χρώματος ;

H ποιότητα του αποτελέσματος του βαψίματος εξαρτάται απόλυτα από την ποιότητα του χρώματος που θα χρησιμοποιήσετε. Επιλέξτε την καλύτερη βαφή μιας και η διαφορά στην τιμή θα σας ανταμείψει για το αποτέλεσμα. Η χαμηλότερη τιμή σημαίνει πως υπάρχει χαμηλότερη περιεκτικότητα λευκών χρωστικών στοιχείων (οξείδιο τιτανίου ) σε μια λευκή μπογιά, με αποτέλεσμα να έχετε μικρότερη ικανότητα κάλυψης. Με το οικονομικότερο λοιπόν χρώμα θα χρειαστεί να βάψετε τον τοίχο δύο και τρεις φορές, άρα δεν υπάρχει πραγματικό κέρδος.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ & ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ