ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΙΖΑ

Το παρακάτω διαμέρισμα, είχε κλειστό ξεχωριστό χώρο για την κουζίνα, την τραπεζαρία και το σαλόνι. 

Με την ανακαίνιση καθαιρέθηκαν οι μεσοτοιχίες που χώριζαν τους τρεις αυτούς χώρους, με αποτέλεσμα ένα open-space χώρο, ο οποίος με την κατάλληλη διαρρύθμιση γίνεται απολύτως λειτουργικός και φωτεινός.

Οι εργασίες επεκτάθηκαν σε όλους τους κατασκευαστικούς τομείς.

Έγιναν αλλαγές στο δάπεδο, με την τοποθέτηση νέου παρκέ δαπέδου, αντικαταστάθηκαν οι παλαιές Υδραυλικές σωληνώσεις με νέες, ελέγχθηκαν και αντικαταστάθηκαν όλες οι ηλεκτρολογικές παροχές, καθώς δημιουργήθηκαν νέες, τοποθετήθηκαν επίτοιχα διακοσμητικά στον χώρο του σαλονιού, οι οροφές επενδύθηκαν με γυψοσανίδα, αλλάχθηκαν τα κουφώματα αλουμινίου, οι μεσόπορτες και οι πόρτα ασφαλείας, καθώς τοποθετήθηκε και νέα ξυλουργική κατασκευή ντουλαπιών κουζίνας.

Τις επιλογές των αποχρώσεων, των επίπλων και της γενικής διαρρυθμίσεως, τις έκανε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος

Στην προκειμένη ανακαίνιση ο ιδιοκτήτης ήταν πολύ συγκεκριμένος με τις αποχρώσεις και το στυλ διακοσμήσεως που ήθελε να ακολουθήσει, οπότε ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες του.