Viber 2022 03 10 11 13 08 329 930x620
Gallery

ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Το παρακάτω διαμέρισμα στην Καλλιθέα, είναι μια γκαρσονιέρα, στην οποία εκμεταλλεύτηκαν όλοι οι χώροι, ώστε να υπάρξει ένα ευχάριστο και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Έγινε ριζική ανακαίνιση με τρόπο ώστε να μπορεί να αναδειχθεί ο χώρος.

Κατά την είσοδο του διαμερίσματος, τοποθετήθηκε ενισχυμένη πόρτας ασφαλείας, στο χρώμα επιλογής του πελάτη, και με κατασκευή γυψοσανίδας διακοσμήθηκε η τοιχοποιία της εισόδου, όπου τοποθετήθηκαν και φωτιστικά σπότ. Η κατασκευή γυψοσανίδας, πρόσθεσε ενδιαφέρον σε έναν απλό λευκό τοίχο, καθώς και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Επίσης τοποθετήθηκαν κούτελα γυψοσανίδας και λεντοταινία στο ταβάνι, για την δημιουργία κρυφού φωτισμού

Η κουζίνα κατασκευάστηκε με όσο το δυνατόν περισσότερη προσοχή, ώστε να μην κλέβει μέτρα από τον χώρο, και να έχει αρκετό αποθηκευτικό χώρο. Επίσης στην κουζίνα, δημιουργήθηκε και ένα κενό ντουλάπι, με πόρτα, ώστε να μπει το πλυντήριο ρούχων και η πόρτα να το καλύπτει, για να ταιριάζει με τον χώρο.

 

Στο λουτρό έγινε ολική αντικατάσταση των υδραυλικών και του συστήματος αποχετεύσεως, και τοποθετήθηκε νέος πίνακας υδροληψίας. Ακόμη, τοποθετήθηκε εντειχιζόμενο καζανάκι με πλακέτα στον τοίχο, καθώς και κρεμαστή λεκάνη. Επίσης τοποθετήθηκε έπιπλο μπάνιου κατασκευασμένο από κόντρα πλακέ θαλάσσης, για να έχει αντοχή στους υδρατμούς, στο χρώμα επιλογής του πελάτη. Για καλοριφέρ στο λουτρό τοποθετήθηκε πετσετοκρεμάστρα, ώστε να μπορούν να θερμαίνονται και να στεγνώνουν οι πετσέτες.

Στο υπνοδωμάτιο, κατασκευάστηκε τετράφυλλη ντουλάπα σε ματ χρώμα (επιλογή του πελάτη), με τα συρτάρια να είναι εσωτερικά των φύλλων της ντουλάπας, ώστε να υπάρξει ενιαίο αποτέλεσμα. Τα φύλλα και τα συρτάρια της ντουλάπας, έχουν μηχανισμούς με φρένο για μαλακό κλείσιμο.

Τοποθετήθηκαν στις μπαλκονόπορτες και στα παράθυρα, κουφώματα αλουμινίου α’ ενεργειακής κλάσης με σίτα και ηλεκτρικά ρολά.

Επίσης τοποθετήθηκαν καλωδιώσεις και δίκτυο συναγερμού σε όλες τις εισόδους του διαμερίσματος.

Τέλος, έγινε ολική αντικατάσταση των παλαιών ηλεκτρολογικών του διαμερίσματος, και τοποθέτηση νέου ηλεκτρολογικού πίνακα.